Steffen Jungersen – Rock & Røverhistorier – Foredrag

Steffen Jungersen - i Køge

Dato: tirsdag 14. april, 2015

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 90 kr.

Rockanmelderen Steffen Jungersen besøger Køge

Steffen Jungersen sætter sig godt til rette i rampelyset på Brasseriet Baum i Torvebyen for at fortælle sin historie om et livslang kærlighedsforhold til rockmusikken og en menneskealder i musikkens tjeneste. Med afsæt i nogle af de sange, som gennem tiden har betydet mest for ham som musikanmelder, fortæller han malende anekdoter om sine møder med nogle af rockhistoriens største legender som ex Ozzy Osbourne, Steven Tyler, Lars Ulrich, Kiss og vores egen Johnny Madsen.

Steffen Jungersen er ingen hr. Hvem-som-helst. Her er der tale om en mand, som har pisset over kors med stort set hele den danske rockbranche og slubrer kaffe med store udenlandske artister, når de en sjælden gang gæster vort kongerige.

Samarbejdspartnere:

At stjerneanmelderen nu lægger vejen forbi Køge har Musikforeningen Bygningen og KøgeBibliotekerne sørget for i fællesskab. – Vores samarbejde gør, at vi kan tilbyde inspirerende musikforedrag til glæde for Køges mange musikelskere. Samtidig afprøves på Baum nye rammer for hvor og hvordan man kan mødes om musikinteressen, fortæller Jens Peter Halborg fra Musikforeningen Bygningen, – Det er med stor glæde, at vi har indledt dette samarbejde med KøgeBibliotekerne og hvem ved, måske kan det bære flere frugter…

Køb billet:

Billetter til foredraget koster 90 kr. incl. en øl eller et glas vin og kan købes her på  enkelbillet.dk

KOMMENDE BEGIVENHEDER