tEitUR “Home” – Support: GRETA

Musikforeningen Bygningen i Køge præsenterer den færøske sanger Teitur fredag d. 2. oktober 2020 kl. 20.00

Dato: 02-10-2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

Medlemspris: 225 kr. + gebyr

 

Musikforeningen Bygningen præsenterer den færøske sanger Teitur fredag d. 2. oktober 2020

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er hans kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind‘.

“Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

Teitur har senest medvirket i Toppen af Poppen, hvor han har vist sit kæmpe musikalske talent, i sine fortolkninger af andre artister sange.

Teitur har GRETA med som support:

Tyskfødte GRETA er support til Teitur på Home turnéen i foråret 2020

Tyskfødte GRETA er en kunstner i stormende udvikling.
Med sin nyligt udgivne debut-EP (Ardent Spring Pt.1) høster hun store roser for både udgivelse og koncerter og sætter med sin drømmende 80’er-synthpop sit umiskendelige præg på den danske indiepop-scene.

Som opvarmning på Teiturs forårstour fører GRETA publikum gennem et landskab af genfundne skatte: Sange fra hendes tidlige kunstneriske udvikling, kort efter hun var flyttet til Danmark — sange som Teitur tilfældigt opdagede og forelskede sig i. Sange der rummer vilde naturlandskaber, uskyld og ungdommens længsel og forvirring. Sange der, anført af Gretas glasklare stemme, dragende stemninger og foranderlige harmonier, går lige i sjælen.

EP’en Wild&Young er produceret af Teitur og indspillet af Greta og norske guitarist Erlend Eggestad i en kold december på Færøerne.

Wild&Young udkommer i slutningen af marts.