The Beatophonics – Live At The Club Liverpool House Tour

The Beatophonics på Musikforeningen Bygningen, lørdag d. 29. april 2017 kl. 20.00

Dato: lørdag 29. april, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 150 kr. + gebyr

The Beatophonics er klar med nyt livealbum og dansk forårstour!

Danmarks bedste beat orkester The Beatophonics er snart på landevejen igen, når de udsender deres første rigtige liveplade “Live at Club Liverpool House” som er optaget på Teaterbygningen i Køge. Pladen byder på 12 energiske skæringer fra bandets fede repertoire af egne numre + klassiske tracks fra beatmusikkens guldalder.

Grundsporene er nøje håndplukket af bandet og mixet og masteret af produceren Rune René Hansen (Freddy and the Phantoms, Sorte Fugle m.fl.). Albummet udkommer på LP, CD, stream og download den 3. marts 2017.

The Beatophonics’ bassist Rasmus Schrøder fortæller med begejstring:

“I efteråret har vi brugt en del tid i studiet og skrevet på vores andet album. Men inden det udkommer så udsender vi altså lige en anden plade. Så får vi nemlig også en undskyldning for at komme ud af studiet og ud på spillestederne igen. Vi savner at spille live og glæder os helt vildt til at møde en masse glade mennesker i Danmark og Sverige.”

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas) , Flemming Koch (vokal, trommer). Sammen har gruppen gennem de seneste 6 år spillet spillet ca. 20 koncerter om året og gæstet større spillesteder over hele Danmark. De har allerede opnået stor anerkendelse for deres stilrene koncept og deres forrygende livesets. The Beatophonics har i flere omgange spillet på Vega i København bl.a. som husorkester til spillestedets legendariske 50’er fester og backet flere generationer af danske rockmusikere – fra Keld Heick til Steffen Westmark og Christian Hjelm.

The Beatophonics udgav i 2015 deres selvbetitlede debutalbum som tog anmelderne med storm og sikrede bandet massiv airplay på P4 og P5.

GAFFA: 
★ ★ ★ ★ ★

EKSTRA BLADET: 
★ ★ ★ ★

CALLES ROCK CORNER:
★ ★ ★ ★ ★ ★

GF ROCK:
★ ★ ★ ★

KOMMENDE BEGIVENHEDER