The Blues Brothers Souvenir Show

Oplev The Blues Brothers Souvenir Show på Musikforeningen Bygningen Lørdag d. 27. Januar 2018. Billetter til showet kan købes via www.bygningen.dk

Dato: lørdag 27. januar, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 275 kr. + gebyr

Ståpladser

Oplev The Blues Brothers Souvenir Show på Musikforeningen Bygningen, Lørdag d. 27. Januar 2018 kl. 20.00

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit.

Blues Brothers er en kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen. Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og
farver – og sved.

Bandet tager afsæt i det repertoire, som de præsenterede på deres første plade Briefcase Full Of Blues (1978) og på soundtracket til kultfilmen The Blues Brothers (1980). Gode, gamle rhythm’n’blues og soulstandards spillet på en forfriskende rå og pågående måde kombineret med et meget udadvendt sceneshow.

Den idé bygger The Blues Brothers Souvenir Show videre på.
 Orkestrets ambition har aldrig været at kopiere numrene tone for tone, men at spille versioner af de fedeste rhythm’n’blues- og soulnumre – gerne med en ekstra spand kul.
 The Blues Brothers Souvenir Show har gennem mere end 30 år spillet overalt i Danmark og ved enkelte lejligheder uden for landets grænser. I den anledning har bandet for nylig udsendt en koncert-DVD (med bonus-CD): 20 Years On The Mission (Hithouse).

KOMMENDE BEGIVENHEDER