The Final Albums – Abbey Road & Let It Be

The Final Albums - Abbey Road & Let It Be. Danske topkunstnere hylder og fortolker The Beatles på Musikforeningen Bygningen lørdag d. 3. oktober

Dato: lørdag 3. oktober, 2020

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 350 kr. + gebyr

Medlemspris: 325 kr. + gebyr

The Final Albums – Abbey Road & Let It Be. Danske topkunstnere hylder og fortolker The Beatles på Musikforeningen Bygningen lørdag d. 3. oktober

50 året for udgivelsen af Beatles sidste to albums fejres med koncertturnéen – ”The Final Albums”.

En lille håndfuld danske top-solister medvirker, medvirker akkompagneret af et band bestående af musikerne der til dagligt står på scenen med nogle af landets allerstørste pop- og rocksolister. Alle har en fælles kærlighed for The Beatles.

Solisterne er Jimmy Jørgensen, kendt fra Hotel Hunger og mange teaterkoncerter gennem årene, Dicte fra Her Personal Pain og senere samarbejde med Claus Hempler, Kira Skov, den markante stemme fra The Kindred Spirit og ”Årets stemme” ved Danish Music Awards 2007, samt Bobo Moreno, som er en af Danmarks mest overbevisende og alsidige vokalister.

”Når man laver hyldestkoncert som denne, er der plads til de personlige udtryk, som solisterne hver især kommer med, ellers er det frås at have så store personligheder med” – siger koncertens kapelmester Kennet Lauridsen. ”Kunstnerne bringer dem selv med ind i projektet, og gør det til en personlig oplevelse både for dem selv, og for publikum.”

”Det vi laver er ikke en bare koncert med kopier af de kendte numre”, pointerer Kennet Lauridsen.

”Både musikere og solister er med i dette projekt fordi The Beatles er en del af vores musikalske ballast. Det er da også med en vis portion ærefrygt man arbejder med så store numre, for det er jo ikke bare ”numre man kender”, det er numre der er en del af os; en fast del af vores dna om man vil.”

“At være med til at hylde The Beatles er en musikalsk rejse for både os og musikerne”

”At deltage i projekter som først Woodstock-jubilæet i 2019, og nu Beatles-koncerterne, er en unik mulighed for at søge ned og ind i ens egen musikhistorie – at dele den glæde man har ved det, og blive mindet om hvor tingene startede”, fortæller hun.

Det er store numre som Let It Be, Here Comes The Sun, Come Together, Maxwell’s Silver Hammer, Get Back, The Long & Winding Road, Something, m.fl. der er på programmet, siger Kennet Lauridsen.

”Jeg kan ikke vælge ét yndlingsnummer fra de to plader, men jeg glæder mig helt sikkert til at spille Golden Slumbers-medleyet fra Abbey Road, der lukker så fint af med linierne:
… and in the end the love you take
– is equal to the love you make …
Det rammer mig lige i hjertekulen hver gang jeg hører det.”

KOMMENDE BEGIVENHEDER