The Last Waltz / Uhrban Stöjband & Friends

The Last Waltz på Bygningen i Køge 2015

Dato: fredag 9. oktober, 2015

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr. + gebyr

The Last Waltz / Uhrban Stöjband & Friends

En sprudlende og personlig hyldest til verdens måske bedste koncertfilm med musik af bl.a. The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison og Neil Diamond – bare for at nævne et par stykker. Bag projektet står kamæleonorkester Uhrban Stöjband, som med deres utrættelige og positive energi, vælter ud over scenekanten fra start til slut. Blandt dem er Peter Uhrbrand, der netop har modtaget den prestigefulde musikerpris Årets Gudmand for sit mangeårige virke som bannerfører indenfor dansk folkemusik. Celebrating The Last Waltz har de seneste par år turneret i hele landet, og nu er turen igen kommet til Musikforeningen Bygningen I Køge, hvor et imponerende orkester med i alt 14 mand står klar til at give publikum en musikalsk oplevelse i absolut særklasse.

Et musikalsk deja’vu´ud over det sædvanlige…

Anmelderne om Celebrating The Last Waltz:

“…en sand musikeksplosion (…) Uhrban Stöjband lagde bunden hele aftenen, og det var en fabelagtig bund. De har så meget styr på musikken og deres instrumenter, at det næsten gør helt ondt”
– Rune Weitling, Budstikken

“Uhrban Stöjband swingede formidabelt som grundstammen og bunden i det hele. Faktisk var præstationerne så flotte, at der var mange fugtige øjne i teatersalen (…) Så kan man bare håbe på, at musikerne synes, det var så sjovt, at de får banket en turne sammen, så andre kan få glæde af showet. Jeg kender i hvert fald en her i nærheden, der gerne rejser med rundt”
– Henrik Flohr, Esbjerg Ugeavis

“…resultatet var forrygende og gik rent ind hos publikum, der begge aftener fyldte salen”
Jesper Orry, JyskeVestkysten

Koncerten foregår på Teaterbygningen i Køge, fredag d. 9. oktober kl. 20.00 og billetter kan købes via bygningen.dk

KOMMENDE BEGIVENHEDER