Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Thorbjørn Risager & The Black Tornado på Bygningen i Køge 2015

Dato: fredag 6. november, 2015

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 195 kr. + gebyr

Thorbjørn Risager & The Black Tornado – en crossover hit i udlandet, – og I Køge hvor gruppen besøger Bygningen igen.

Stilen som Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller kan bedst beskrives som en god blanding af Black Keys og Rival Sons med soul referencer til Charles Bradley og Sharon Jones & The Dap-Kings.

Og de vækker stor begejstring på spillestederne rundt om i verden. ”Easily the highlight of the festival” skrev pressen i Mumbai når bandet havde spillet på en stor festival dernede i februar 2015. Bandet var også højt placeret på mange af de udenlandske blues og rock-årslister for 2014 – på flere af disse var de bedre placeret end Black Keys, Rival Sons, Walter Trout og Joe Bonamassa.

Bandet modtog en DMA for 2. år i træk for sin seneste udgivelse ”Too Many Roads”. Juryens motivering:

”Thorbjørn Risager – og ikke mindst hans orkester The Black Tornado – viser med ”Too Many Roads,” at de har deres helt egen blues-stil, som er i international topklasse . – De kan overbevisende skifte mellem hårdpumpet blues og stille ballader i en produktion, som fremhæver Risagers karakteristiske, velafbalancerede stemme i midten. Og så spiller dette band så professionelt, at det næsten svider i tårekanalerne! Pladen “Too many Roads” er en klar holdindsats på Champions League-niveau.”

”Too Many Roads” fik også overvældende responce fra de internationale anmeldere – en sand stjerneregn er drysset over Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

KOMMENDE BEGIVENHEDER