6 på opleveren 2017 – UDSOLGT!

Dato: torsdag 26. januar, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 400 kr. + gebyr

6 på opleveren – Musikforeningen Bygningens nye tiltag!

6 på opleveren er Musikforeningen Bygningens tilbud til dig om at komme til 6 udvalgte koncerter, du måske ikke lige umiddelbart havde valgt at gå til.

Hvorfor så det?
Som regel plejer vi at købe billetter til det vi kender og ved vi kan li’, og det giver også store musikalske oplevelser,- men vi har ofte lidt modstand på det vi ikke kender eller ikke har hørt så meget af.

Det vil Musikforeningen Bygningen gerne gøre noget ved, og tilbyder derfor en billet til 6 af foråretss udvalgte koncerter, til en pris af 400 kr. Normalpris for disse 6 koncerter er i alt 1180 kr.

Følgende artister er valgt ud af efterårets i alt 23 koncerter:

COAST (ENG), fredag den 3. februar 2017 kl. 20.00

Sydenglænderne serverer så meget skotsk folkrock, at man skulle tro, at det er løgn! – tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folkrock tradition

Det engelske folkrock band COAST, nyder overalt større og større anerkendelse! Deres forfriskende bud på fornyelse inden for en genren, hvor bl.a. Runrig i mange år har siddet på tronen, er blevet taget fantastisk godt imod – også af det danske publikum, der bl.a. på Tønder- og Skagen festival og på en lang række spillesteder, har overværet nogle medrivende koncerter.

Mange har siden debuten i 2008, troet bandet var skotsk, men Coast er ´pæreengelske` og kommer fra den engelske kystby Southampton. Det er selvfølgelig deres keltiske tilgang og deres evindelige sammenligning med skotske Runrig, der har givet folk den tanke.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado, er klar med ny plade og koncert på Bygningen I Køge, fredag d. 17. Februar 2017

Når Thorbjørn Risager & The Black Tornado går ind i sit fjortende år er det med et helt nyt album i bagagen, og at det hedder ”Change My Game” er ikke kun fordi en af sangene bærer den titel.

Nej, her hører vi et band som på trods deres intensive turnéaktivitet – og måske delvis lige derfor – til stadighed udvikler sig musikalsk.

Denne gang er der tale om et større spring end sædvanligt. Intensiteten og nærværet i hver sang er større end nogensinde, dynamikken og de mange-facetterede arrangementer tydeligere, og Thorbjørns fantastiske stemme får fuldt spillerum.

En vigtig årsag til alt dette er sikkert at bandet denne gang har produceret og mixet hele albummet selv. Den samlede kundskab hos disse otte musikere, som har spillet ca. 800 koncerter sammen, er høj, og at tage fuld kontrol over indspilning og sound var et vigtigt og klogt valg.

Leif Sylvester – Family and Friends

Det er 28 år siden, at Leif Sylvester sidst stod på en scene! Nu er han tilbage og besøger Bygningen fredag d. 3. Marts 2017.

I årene der er gået, har han levet et tilbagetrukket liv i sit atelier, hvor han har lagt al sin sjæl og kreativitet i sine kendte og farverige malerier og skulpturer. Men dér, mellem pensler, farver og ler, har musikken hele tiden levet. Trommesæt, klaver og harmonika har været inden for rækkevidde og i pauserne mellem arbejdet med billederne og de mange udstillinger, har Leif de seneste to år komponeret og skrevet helt nyt materiale. Sange om det farverige liv, barndommen og kærligheden – og som kun han kan.

LEIF SYLVESTER Family and Friends udkommer med et nyt album i februar 2017, men allerede til november er de klar med singlen ”City Dog”.

Theessink & Møller, lørdag d.18. Marts 2017
VELDREJET BLUES MED GARVEDE MESTRE

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2017 er på turné i Danmark.

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.

Mathilde Falch, fredag d. 31.3.2017

Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015.

Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Ida Nielsen m. Band, fredag d. 28. April 2017

Bassisten fra PRINCES’s ”The New Power Generation” besøger Bygningen i Køge.

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.

KOMMENDE BEGIVENHEDER