Mathilde Falch med Band

Mathilde Falch besøger Bygningen fredag d. 31. Marts 2017 kl. 20.00

Dato: fredag 31. marts, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 150 kr. + gebyr

Mathilde Falch med Band besøger Bygningen fredag d. 31. Marts kl. 20.00

Mathilde Falch s tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015.

Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs – på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist – har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det helt særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Albummet er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Mathilde Falchs album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet blev også̊ playlistet på P4.

Se mere på mathildefalch.dk

KOMMENDE BEGIVENHEDER