Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends på Musikforeningen Bygningen i Køge, løredag den 20. marts 2021 kl. 20.00.

Dato: lørdag 18. september, 2021

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 225 kr. + gebyr

Medlemspris: 200 kr. + gebyr

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends på Musikforeningen Bygningen den 18. september 2021 kl. 20.00

Det startede ved musikskolens forårskoncert i 1972. På scenen stod et hold af drenge på 11-12 år med, hver deres spanske guitar. Der står ikke klart, hvem alle drengene var, men en af dem var Alex Nyborg Madsen. Og der; midt i hans meget overkommelige solo i sangen Tom Dooley, stod det lysende klart for ham, at det med at stå på en scene, føltes 100% rigtigt.

I de mange år der er gået siden, har Alex stået på de fleste scener i landet med forskellige bands. Det har vidnet om en musikalsk nysgerrighed, der har strittet i mange retninger. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal, Harlot, der spillede højt hårs rock, Savage Affair, der dyrkede den iørefaldende rock, Led Zeppelin Jam, der forklarer sig selv og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70’ernes californiske rocklyd og den nyere americana.

Nu bliver ringen sluttet med det nye band Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends.

Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country. Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet. Kærligheden til folk og country har altid været der. Måske vækket af de Lee Hazlewood plader, Alex’ svoger havde med hjem fra ophold på de amerikanske baser i Grønland. De første guitarakkorder, der blev brugt til at spille Donovan eller Whiskey In The Jar eller hans fars begejstring for Johnny Cash. Nu er det tid til at kaste sig helhjertet i den gamle kærlighed.

I tråd med folkemusikkens oprindelige rolle, hvor sangene rejste fra by til by med gode historier; eller bare gode sange, man kunne lære hurtigt at synge med på og danse og drikke til, vil det nye band blive en slags levende radioudsendelse. Vi spiller bare sangene selv og fortæller historierne til.

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere, der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under kategorierne country og folk og det er de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden.

Emil Meinild: Guitar, dobro, mandolin.
Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal
Thea Damgaard: Kontrabas, banjo, mandolin, vokal
Julie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal

KOMMENDE BEGIVENHEDER