TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM – UDSOLGT!

TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM - Nikolaj Stokholm på Bygningen i Køge den 26. januar 2021 kl. 19 & 21.30. Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt show.

Dato: fredag 17. september, 2021

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 275 kr. + gebyr

Medlemspris: 250 kr. + gebyr

Siddende

FÅ BILLETTER!

Showet er pga. Corona situationen rykket til den 17/9 kl. 19.00.

Har du købt billetter til showet, vil du automatisk, via vores billetsystem Ticketmaster, få tilbudt koncerten på den nye dato.
Hvis ikke du kan den pågældende dag, vil du naturligvis få pengene tilbage.

Nikolaj Stokholm – Ekstra show – på Bygningen i Køge – den 17. september 2021 kl. 19.00

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

NB! Anbefalet min. alder – 15 år.

KOMMENDE BEGIVENHEDER