Benny Holst Trio

benny holst trio koncert bygningen køge 2013

Dato: lørdag 9. februar, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 180 kr. + gebyr.

Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: ”Himlen må vente” og ”Sepiadage”.

Benny Holst Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny Holst udgivet endnu et album: ‘Sepiadage” som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009. Comeback-albummet ‘Himlen må vente’ fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum.

Med sig live har Benny:
Martin Andersen
Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkesteret. Pressen skrev bl.a.:”…i dag er han vokset til en gudbenådet solist” og “Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo. Han er så energisk, at han har svært ved at holde sig i ro, når det fordres af ham. Men så er der lidt at kigge på for publikum, mens guitarerne stemmes. Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os til at tænke på ham som et musikalsk geni.”

Jacob Rathje
Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil. Han er desuden frontmand i bandet THE YOUNG COMETS. Pressen skrev bl.a.:”Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide improvisationer. Det er tydeligt at han har det samlede overblik og han matcher de to andre perfekt”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER