Big Fat Snake –
“One Night Of Sin”

Dato: torsdag 28. februar, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 260,00

Ståpladser

Hele Danmarks rockband fejrer 10 året for albummet “One Night Of Sin” med en genopførelse af albummet på en en indendørs turne’ i  foråret 2013

I de 10 år, der er gået siden udgivelsen af det legendariske livealbum ”One Night Of Sin”, er Big Fat Snake – af fans og arrangører – utallige gange blevet spurgt, om de ville gentage successen live. Big Fat Snake har derfor i 10-året for udgivelsen endelig besluttet at turnere med en genopførelse af livealbummet “One Night Of Sin” i foråret 2013.

One Night Of Sin – 2013 indledes d. 25. januar 2013. På turnéen vil publikum kunne genopleve Big Fat Snake i et fantastisk live-setup, hvor bandet rundhåndet vil levere et miks af de allerbedste hits fra rocklegenderne Elvis Presley, Roy Orbison … og naturligvis Big Fat Snake selv. Under hele turnéen vil Big Fat Snake være flankeret af korpigerne “Sweet Infiltrations”, og bandet vil spille de numre, som også blev spillet den fantastiske aften i Randers for 10 år siden og sammen med publikum genskabe den magiske aften, der løftede Big Fat Snake til toppen af dansk rock.

Der opstod nemlig regulær rockmagi og ditto -historie, da Big Fat Snake tilbage i 2003 optrådte i Randers sammen med Elvis Presleys gamle backingband og kor, The TCB Band og The Sweet Inspirations. Koncerten blev optaget, og det efterfølgende album “One Night Of Sin” blev solgt i mere end 100.000 eksemplarer og står i dag som en milepæl i Big Fat Snakes diskografi.

Vi kaldte albummet “One Night of Sin”, fordi vi var bevidste om, at vi “syndede” ved at spille de fleste af sangene fra Elvis’ “Aloha from Hawaii Via Sattelite” live-koncert – og oven i købet kombinere det med en håndfuld af vore egne sange. Det gør man bare ikke! Men da muligheden for at spille sammen med vores helte fra TCB-band bød sig, var vi nødt til at slå til, om ikke for andet, så for at give os selv en oplevelse for livet. Vi havde aldrig forestillet os, at den optagelse ville blive andet end et komma i vores karriere, siger Anders Blichfeldt.

“One Night Of Sin – 2013” – touren bliver en stor musikoplevelse, hvor Big Fat Snake atter vil demonstrere deres overflod af musikalitet og rockånd. Med Anders Blichfeldt (sang og guitar), Jens Fredslund (trommer), Asger Steenholdt (guitar), Pete Repete (keyboards) og Morten Jay (bas) samt de billedskønne “the Sweet Infiltrations” på kor.

“Jeg glæder mig meget til at træde i James Burton’s fodspor” udtaler Asger Steenholdt. “Pudsigt nok spillede jeg også guitar til koncerten i 2003, da Jerry Scheff jo passede bassen, og jeg fik dengang lejlighed til at lure et par tricks af fra James – hæng guitaren højt, spil kanon højt – og uden forvrænger – og hold humøret højt”, griner bassisten, der blev guitarist.

På hele turnéen medbringer Big Fat Snake et stemningsfyldt scenesetup med scenecollager og stemningsfotos, der vil bringe publikum i den helt rette stemning-  a la “Memphis, Tennessee”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER