Bo Evers – på Musikforeningen Bygningen i Køge

Bo Evers spiller på Bygningen lørdag d. 30. september kl. 20.00

Dato: lørdag 30. september, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 160 kr. + gebyr

Bo Evers spiller på Bygningen lørdag d. 30. september

Bo Evers udgav ny dobbelt EP “STIV & BLØD” i slutningen af 2016.
Efter det anmelderroste debutalbum “Modspil – Forhold og Baghold” (2013), og landeplage-singlerne “FRED” (2014) og “BARRY WHITE” (2015), finder Bo Evers tilbage til sine musikalske rødder på ny albumudgivelse.

Albummet “STIV & BLØD” består af to EP’er, som tilsammen maler et øjebliksbillede af Bo kærlige, kringlede og poetiske person. Hvor “STIV” (Lavet i samarbejde med producer Birk Storm) rummer sange om natteliv, fest og frustrationer, viser “BLØD” de mere eftertænksomme og kærlige sider af kunstneren frem.
Med et flittigt jonglerende sprog synger københavnerflaben sit syn på byen, natten, livet med kærligheden, samfundets absurditeter og hverdagens formaliteter ud til folket.

Udgivelsen kommer efter at Bo Evers, i samarbejde med Rasmus Nøhr, har spillet den omrejsende festival Danmark Dejligst, 3 måneder henover sommeren 2016. Og som kulmination på PDH efterårstouren i oktober-november 2016.

Efter 4 nationale tourneer er Bo og orkestret Gypsy Vendetta, blevet lidt af en publikums-darling, med en bred fangruppe.
Førstesinglen er sangen Gang i butikken, der kommer fra STIV-EP’en. Den bliver udgivet sammen med en musikvideo som produceres af filmselskabet Zentropa.

KOMMENDE BEGIVENHEDER