Niels Skousen m. Band

Niels Skousen m. Band på Musikforeningen Bygningen i køge fredag d. 29. September kl. 20.00.

Dato: fredag 29. september, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 220 kr. + gebyr

Niels Skousen m. Band på Musikforeningen Bygningen i køge fredag d. 29. September kl. 20.00.

Niels Skousen har samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde, og får den 72-årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt!

Line-up live:
Niels Skousen: Vocal, mundharpe, guitar.
Kristoffer Munck Mortensen: Guitar, vocal.
Mads Brinch Nielsen: Guitar, keys.
Bjørn Heebøll: Trommer.
Anders Mathiasen: Bas, guitar, vocal.

Legenden udgav i november 2016 sit 5. album siden comebacket ‘Dobbeltsyn’ i 2002.
 Albummet hedder ‘Hvem er du som kommer imod mig’. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste ‘Smil eller dø’.

Udover produceren Nikolai Nørlund og co-producer Mads Brinch Nielsen optræder Fredrik Lundin på sax og fløjte, og der er indtagende korbidrag fra Stine Grøn og Eva-Louise Rønnevig. Keyboard-virtuos Adi Zukanovic er også med til at skabe det brede filmiske soundtrack, som iscenesætter Niels Skousens fortællinger på ‘Hvem er du som kommer imod mig’.

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen
& Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Niels Skousen begyndte karrieren med Skousen & Ingemann i 60’erne og 70’erne, hvor de blandt andet begik hovedværket ‘Herfra Hvor Vi Står’.

KOMMENDE BEGIVENHEDER