BO KASPERS ORKESTER – Få billetter!

Sidste år udgav det elskede svenske band deres 12. studiealbum ’23.55’ og har siden spillet udsolgte koncertsale i hele Skandinavien. I 2021 kan vi glæde os til at opleve Bo Kaspers Orkester, når de gæster Bygningen i Køge d. 29. januar 2022

Dato: fredag 13. maj, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 395 kr.

Medlemspris: 370 kr.

BO KASPERS ORKESTER STÅR SKARPERE END NOGENSINDE FØR OG ER NU KLAR MED NY DANSK TURNÉ I FORÅRET 2022

Sidste år udgav det elskede svenske band deres 12. studiealbum ’23.55’ og har siden spillet udsolgte koncertsale i hele Skandinavien.

Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. I efteråret 2019 udgav de det længeventede 12. album kaldet ’23.55’, og drog i starten af 2020 på anmelderrost turné i hele Skandinavien, hvor de besøgte en lang række udsolgte koncertsale.

De svenske legender står derfor skarpere end nogensinde før – og med det store 10 mandsorkester – er de nu klar til at spille for et stående publikum, når de besøger Posten i Odense, Musikkens Hus i Aalborg, Train i Aarhus, Store VEGA i København, Bygningen i Køge og Galaksen i Værløse.

4 stjerner i GAFFA

GAFFA kvitterede senest med 4 stjerner, da Bo Kaspers Orkester spillede i et udsolgt Koncertsalen i DR’s Koncerthus, hvor de kaldte koncerten funky, farverig og festlig:

”Koncerten slutter med et brag, når Bo Kaspers Orkester endelig lever op til sit fulde potentiale under ekstranumrene. Under ’En sländas andetag’ fra albummet ’New Orleans’ får vi æren af en rørende trompetsolo, som tager os med på en rejse gennem tid og sted. Lysshowet giver fornemmelsen af at være i en tunnel undervejs til en anden dimension’.

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album.

Bandet fortæller om albummet:

’’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om.’

KOMMENDE BEGIVENHEDER