Bob Dylans fødselsdag

Dato: tirsdag 24. maj, 2016

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 80 kr. + gebyr.
Unge under 25 år 40 kr. + gebyr.

Kom med når KøgeBibliotekerne og Musikforeningen Bygningen byder på kage og foredrag af Thomas Ulrik Larsen i forbindelse med Bob Dylans fødselsdag.

Bob Dylan fylder denne dag 75 år, og hans værker strækker sig over mere end 50 år. Han tilhører en meget lille gruppe af kunstnere, som var med til at revolutionere musikken og ungdomskulturen i 60’erne, og som stadig udvikler sit værk den dag i dag.

Dylans indflydelse rækker langt ud over musikken, og han er en uskolet intellektuel. Igen og igen har han knust sine fans billede af ham og søgt nye veje og muligheder.

På denne dag skal derfor fokusere på den konstant foranderlige Bob Dylan: Folkemusikeren, der gik elektrisk i midten af 60’erne; Autoritetskritikeren, der blev kristen; Bohemen, der satte gang i Farm Aid i 80’erne.

Vi skal også diskutere begreber som den tidløse kunst, den langtidsholdbare kunstner, og derudover kigge på refleksioner fra senere kunstnere, der har brugt Dylan som afsæt.

Det er musikformidler og foredragsholder Thomas Ulrik Larsen, der skal gøre os klogere på Bob Dylan, og han er kendt for sine gennemarbejdede foredrags-shows, hvor fortælling, analyse og historisk perspektivering støttes af lyd, fotos og video. Thomas Ulrik Larsen har derudover leveret artikler til blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM, og han har været medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…”.

Ungdomsrabat
Unge under 25 år kan købe billetter til 40 kr. stk. (medbring legitimation sammen med din billet)

Foredraget afholds på Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge.

KOMMENDE BEGIVENHEDER