Burhan G på Bygningen i Køge – Udsolgt!

Burhan G på Musikforeningen Bygningen i Køge d. 9. marts 2018 kl. 20.00

Dato: fredag 9. marts, 2018

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 340 kr. + gebyr

Burhan G på Musikforeningen Bygningen i Køge d. 9. marts 2018 kl. 20.00

Den charmerende danske sanger, sangskriver og producer Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo hits. Med en blanding af pop og RnB får han pigerne til at hvine, og sætter til en hver tid gang i dansefødderne hos publikum.

Med 5 studiealbums har han et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller numre som ”Kalder Mig Hjem” og ”Jeg Vil Have Dig For Mig Selv”. Derfor er man også sikker på en hitspækket oplevelse, når man oplever ham live. Der er ingen tvivl om, at Burhan G, med sin klokkeklare vokal og velproducerede numre, ligger i førerfeltet indenfor dansk pop.

Burhan G tager på en omfattende turné sammen med sit hold bestående af 3 musikere og to korsangere. Det bliver nogle intense koncerter hvor publikum får Burhan G helt tæt på. Efterhånden er det en lang række af hits Burhan G har i rygsækken og de bliver alle sammen præsenteret for publikummet med opbakning fra hans to fantastiske korsangerinder Caroline Franceska og Amanda Vium.

Burhan G har solgt flere 100.000 plader og har optrådt på diverse tv-shows, senest er han en del af Toppen af Poppen som løber over skærmen i september og oktober 2017 og der ingen tvivl om at det er meget få i Danmark der besidder det hitkatalog som Burhan G har.

Glæd jer til en aften med en fantastisk artist.

KOMMENDE BEGIVENHEDER