Cajun Food & Music

Cajun Food & Music - på Teaterbygningen i Køge, torsdag den 8. juni kl. 19 med gumbo og Trio Cajun Mama

Dato: torsdag 8. juni, 2023

Tidspunkt: 19.00

Dørene åbner: 18.30

Forsalg: 125 kr.

Medlemspris: 75 kr.

Siddende

Cajun Food & Music – på Teaterbygningen torsdag den 8. juni med Gumbo og Trio Cajun Mama

Musikforeningen Bygningen er et af de få steder i landet, hvor du kan høre traditionel Cajunmusik og den 8. juni kan du krydre oplevelsen med en Grøn Gumbo.

Cajun kulturen er kendt for sin mad og musik. Cajunfolket er franskmænd, der levede afsondret i Misisippi-deltaet til midt i det forrige århundrede.
Fra bosættelsens begyndelse i 1800 tallet var det kun muligt at nå de franske beboelser af vandvejen. Først efter anden verdenskrig blev infrastrukturen forbedret med broer igennem sumpene og cajunfolket blev en integreret del af USA. Her gik folkemusiktraditionen ikke i glemmebogen, men fik sit helt eget udtryk, hvor det er den rytmiske sydstatsmusik og den diatoniske harmonika, der præger stilen. Det er Creolermusik og glad musik, ofte sunget på fransk og der kan selvfølgelig danses til.

Denne aften starter vi Cajun Food & Music med at spise en “Grøn Gumbo” – den lidt mindre kendte vegetariske udgave, men ikke desto mindre karakteristiske Gumbo.

Der er spisning kl. 19 og musikken starter kl. 20. Det er Trio Cajun Mama med Elsebeth Krog på violin, Karen Lond på enradet harmonika og Finn Guld på guitar. Der synges trestemmigt.

––––––––––––––––

Dørene åbner: kl. 18.30
Spisning: kl. 19.00
Musik: kl. 20.00
Billet: 125 kr. inkl. gebyr
Medlemmer af Musikforeningen Bygningen: 75 kr. inkl. gebyr.
Brug dit medlemsnummer når du køber billet.

KOMMENDE BEGIVENHEDER