Nashville Nights 2023

Dato: søndag 28. maj, 2023

Tidspunkt: 16.00

Dørene åbner: 14.00

Forsalg: 225 kr.

Hvor: Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge

Dan Smalley, Kinsey Rose, D. Vincent Williams, Richard Alex, Sophie Hanson, Stiko Per Larsson.

Til Nashville Nights i Køge den 28. maj 2023 kan nogle af de bedste internationale sangskrivere fra country-genren opleves live på udendørsscenen ved Braunstein.

Nashville Nights er musikalske oplevelser af høj klasse, og giver publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at opleve live i Danmark.

Nashville Nights konceptet kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener, og udelt begejstring hos publikum og anmeldere.

I 2023 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ‘Writers Rounds’, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre. ’Writers Round’ konceptet stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også – og er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk opsætning og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange. Et nært selskab med levende musikere og deres sange og fortællinger.

Til Nashville Nights i Køge søndag den 28. maj på udendørsscenen ved Braunstein kan du opleve:

Dan Smalley

Dan kommer fra Nashville med sit eget take på country. Han kombinerer sin fascination af genrens traditioner med de bløde, passionerede sangtraditioner, han er vokset op med: kirkens gospel og storladne R&B. Karrieren tog for alvor fart, da han rykkede til Nashville og startede sit samarbejde med den prisvindende producer Keith Stegall. I foråret 2021 udgav han debut-EP’en ’If I’m Being Honest’ og har allerede delt plakat med stjerner som Ashley McBryde og Willie Nelson.
Dan Smalley kommer med sjælfulde sange og ærlige bekendelser fra et allerede meget prøvet liv og åbnede Nashville Nights International Songwriters Festival i Odense med et brag i både 2021 og 2022.
www.dansmalleymusic.com

Kinsey Rose

Kinsey Rose er en eminent singer/songwriter fra Nashville, hvis kraftfulde vokal og gribende tekster har vundet publikum over hele verden, og sikret hende en plads på Kelly Clarksons team på The Voice i USA.
Kinsey optrådte sidste år på en af countrymusikkens største festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har tourneret flittigt i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge de seneste år. I 2022 har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og overalt derimellem og vi glæder os som små cowgirls and -boys til at velkomme Kinsey til Nashville Nights Spring Tour 2023.
www.kinseyrose.com

D. Vincent Williams

D. Vincent Williams er i en klasse for sig. Om han sidder bag klaveret eller med sin akustiske seks-strengede i hånden, fanger D. Vincent sit publikum med sine mange hits, levende historier og sin soulede stemme.
D. Vincent Williams har sange på mere end 35 millioner solgte albums udgivet af blandt andre Michael Bolton, Jason Aldean, Rascal Flatts, Lee Ann Womack, Kenny Rogers og Reba McEntire. D. Vincent vandt i 2002 ACM’s ‘Song Of The Year’-award for ‘I’m Movin’ On’ indspillet af Rascal Flatts. I 2008 vandt han Billboards ‘Most Played Song Of The Year’-award. Udover at være en af Nashvilles aller største sangskrivere er D. Vincent Williams en fremragende historiefortæller, musiker og sanger, der får publikum til at læne sig tilbage og nyde hans smittende gode humør og store sange.
www.dvincentwilliams.com

Richard Alex

Richard besidder evnen til at mixe fortidens mørke med nutidens lys i en moderne sound. Richard Alex har brugt mere end femten år som touring musician og har mere end totusinde liveoptrædender på cv’et.
De sidste par år har Alex brugt på at skrive sange og producere for artister som Jamie Grey, Sophie Hanson, Gary Quinn, Kezia Gill med flere. I 2022 skrev og producerede Richard sangen ‘Brother’ for Sophie Hanson, en sang som senere samme år vandt ‘International Song Of The Year’ ved Texas International Music Awards i USA. Det er første gang Richard Alex spiller live i Danmark.
Richard Alex | Facebook

Sophie Hanson

Sophie Hanson er en fantastisk Country-Pop artist med et nordisk melankolsk tvist.
Hendes debut single ‘So Long’ blev den mest spillede sang på svensk national radio i sommeren 2018.
I 2021 blev Sophie nomineret til British Country Music Awards (BCMA) med sangen ‘Pour Me Up A Drink’. Hansons musik har gennem årene fået airplay i mange foreskellige lande på i og udenfor Europa. I oktober 2022 vandt hendes seneste sang ‘Brother’, ‘International Song Of The Year’ ved Texas International Country Music Awards i USA.
www.sophiehanson.se

Stiko Per Larsson

Stiko Per Larsson er svensk singer/songwriter fra Leksand, Dalarna. Han debuterede i 2008 og har udgivet i alt syv album, hvoraf det seneste “Fri fågal” udkom i januar 2021.
Stiko har en bundsolid fanbase i hjemlandet, som kun blev stærkere under pandemien i 2020, hvor Stiko streamede koncerter ugentligt. Stikos varemærke er hans melodier, som kombinerer akustisk americana med folk, roots og hans egne musikalske Dalarna-rødder. Hans tekster har ry for at være nogle af hans generations bedste.
I 2007 startede han sin gående turné, hvor han hver sommer frem til 2018 har tilbagelagt næsten 1000 km til fods og spillet 500 koncerter undervejs i Sverige, Norge og Danmark. En temmelig imponerende bedrift, som han brugte til at rejse over 2 mill. svenske kroner til et hjem for sårbare og kræftramte børn i Ukraine.
www.stikoperlarsson.com

__________________

• Søndag 28. maj kl. 16:00
• Adgang fra kl. 14:00
• Udendørs koncert
• Unummererede siddepladser
• Forsalg: 225 kr.
• Adresse: Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge

 

KOMMENDE BEGIVENHEDER