Cajun Kaffebar oktober 2019

Cajun Kaffebar på Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag d. 3/10 og 28/11 2019 – kl. 20.00. Cajun Kaffebar på Bygningen er et af de få steder i landet hvor du kan høre traditionel cajunmusik.

Dato: torsdag 3. oktober, 2019

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 50,-

Medlemspris: GRATIS

Cajun Kaffebar på Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag d. 3/10 2019 – kl. 20.00.

Cajun Kaffebar på Musikforeningen Bygningen er et af de få steder i landet, hvor du kan høre traditionel cajunmusik. Her spilles noget af det bedste og mest autentiske cajunmusik i Danmark. Køge Cajun Special består af Karen Lond på cajunharmonika, Jette Lond på fiddle, Finn Guld på guitar og Erik Nielsen på bas. Gruppens medlemmer har mange gange været i Louisiana for at lære musikken fra grunden. Musikken er rytmisk folkemusik fra Louisiana USA, og har sine rødder i fransk kultur tilsat Creolske kryderrier.

Der spilles Cajunmusik, så du får virkelig en duft af sydstaterne. Der spilles twosteps, valse, blues og der synges trestemmig sang. Du kan selvfølgelig nyde musikken, men hvis du er til dans, så kan der danses alt fra jive til polka og tango til musikken. Der gives en let danseinstruktion i twostep, waltz og line-dance.

KOMMENDE BEGIVENHEDER