Carsten Bang – “Dyret!”

Carsten Bang "Dyret!" på bygningen i Køge

Dato: fredag 14. november, 2014

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 195 kr. + gebyr

”Mennesket er verdens mest udbredte pattedyr. Vi har formeret os og spredt os over hele kloden. Men er vi egentlig mere natur end kultur? Er vi styret af dyriske lyster eller er vi højt hævet over jungleloven og de vilde brøl?”, spørger Carsten Bang i sit nye one man show “DYRET!”, der har premiere 11. september og byder på overraskende detaljer og utæmmede spørgsmål.

Siden stand-uppens indtog i Danmark for lidt over 20 år siden har Carsten Bang været en banebrydende tænker inden for genren. Han mestrer som få at kombinere komiske punchlines med filosofiske genialiteter, så en oplevelse med Bang er ikke bare forrygende morsom men udfordrer også vores traditionelle måder at tænke på.

“DYRET!” er Carsten Bangs fjerde store comedy-satsning, og showet lægger sig i kølvandet på  de tre tidligere succeser ”Plukker kameler” (2011), ”Bang! Jeg er død” (2009) og ”Har Satan en Fætter?” (2006), der alle resulterede i udsolgte sale samt fire- og femstjernede anmeldelser.

Denne gang bevæger Carsten Bang sig mellem de to poler natur og kultur, mens han gennem sjove betragtninger forsøger at finde frem til menneskets sande åndelige udviklingsstadie.

Carsten Bang og  “DYRET!” kan opleves landet rundt fra 11. september til 15. november 2014. For spillesteder se fbi.dk. Billetsalget er i gang.

KOMMENDE BEGIVENHEDER