Sanne Salomonsen – Akustisk

Sanne-salomonsen-bygningen-køge-2014

Dato: lørdag 15. november, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

HJEM 2014 – En Aften Med Sanne Salomonsen

Dem der har oplevet Sanne Salomonsen, har straks mærket hendes ligefremme og ærlige tilgang til livet. Det handler om momentet og tilstedeværelsen i nuet. Oplevelserne gennem specielt de senere år har blot forstærket det at være i ét med livet.

Sanne har i længere tid haft lyst til at komme i øjenhøjde med sine fans, og føler at tiden er inde til at skære ind til benet i sangene og musikken. På den kommende turné “HJEM” vil hun præsentere sine gamle sange ” i nye arrangementer; det kommer til at ske på intime spillesteder med optimale forhold for en nærmere kontakt med hele salen. Som Sanne selv udtaler : “Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig“.

Det vil ske i starten af 2014, hvor Sanne i en periode på nogle måneder vil åbne op for det store repertoire af sange gennem 4 årtier med fokus på balladerne.

Flere af numrene har hun ikke spillet live i 10-20 år, så der er overraskelser i vente for fans og folk i almindelighed med hang til en god sang. Dertil vil de blive levéret live i en form, hvor publikum samtidig vil opleve Sanne´s storytelling med reflektioner over sangene og livet gennem hendes nu imponerende 40 årige pladekarriere.

“Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden “Unplugged”-turnéen for 20 år siden, så bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer”, fortæller Sanne videre.

Lige nu er Sanne igang med at vælge sange ud; der vil blive masser af plads til de store ballader, mens andre numre vil blive lettere omarrangeret.

Sanne har til disse koncerter sammensat et lille hold af musikere som hun gennem årene har delt en stor fælles spilleglæde med. Det er:
Morten Woods – guitar og vokal. Annika Askman – keyboards og vokal. Nikolaj Steen – guitar, keyboards, percussion, vokal, samt rollen som kapelmester.

“Afslutningsvis vil jeg lige sige, at denne turné på ingen måde er et farvel til den elektriske udgave af mig”, tilføjer Sanne med et smil.

KOMMENDE BEGIVENHEDER