Christian Fuhlendorff – ”For at gøre en kort historie lang”

Dato: fredag 26. september, 2014

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 195 + gebyr

“Jeg har en hund og et hus, en kæreste og en datter. Jeg lever endda i verdens lykkeligste land, Danmark! Jeg har alle brikkerne, der skal til. Jeg ved bare ikke, om Jeg er lykkelig. For et hus betyder samtidig også gæld og bekymringer, en hund betyder pligter og at træde i pis på gulvet, en kæreste betyder forventninger og kompromiser, en datter betyder ansvar – og engang imellem at træde i pis på gulvet, OG så må vi heller ikke glemme, at Danmark altså også er et af de lande med den højeste selvmordsrate. Lad mig sige det på en anden måde: SKAL jeg være lykkelig?”

Det spørgsmål stiller Christian Fuhlendorff sig selv i sit tredje one man show “For at gøre en kort historie lang”, der har premiere på Bremen i København den 19 september og kan opleves rundt i landet til ultimo november.

I sine tidligere shows har han taget publikum med på en rejse ind i sit skæve og komiske univers.  Denne gang er ingen undtagelse. Det bliver ærligt, nøgent og frem for alt sjovt. Rigtig sjovt. Christians kendetegn er at give noget af sig selv og han viser gerne de dårlige sider frem for de gode. Og netop som man tror, man har gennemskuet ham, opdager man noget nyt – både om ham og sig selv.

“For at gøre en kort historie lang” følger op på anmelderroser som: “En ny dansk komiker af høj klasse”, og “Som komisk stemme er Fuhlendorff lige så enestående som showtitlen lader antyde”.

Billetter til “For at gøre en kort historie lang” er i forsalg nu. Mere fra Christian Fuhlendorff findes i en ny dvd-boks “Fuhlendorff Stort Set”, der indeholder samtlige Fuhlendorff shows og sæt til dato og dermed tjener som den perfekte opvarmning til det nye show.

KOMMENDE BEGIVENHEDER