Fistful of Dollars

Dato: lørdag 20. september, 2014

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 160 kr. + gebyr

Københavns bedste honky tonk band udgav i december deres andet fuld-længde album, og det blev hurtigt en favorit hos country DJs landet over.

”Fistful of Dollars nyeste CD er suverænt en af de bedste danske country-udgivelser, vi har hørt til dato”, skrev internet portalen Country4us.

Men Fistful of Dollars når langt ud over det traditionelle country publikum. De har deres egen Little Village Country Music Club i Christianshavns Beboerhus, hvor københavnerne har mulighed for at opleve live country hver måned. Som intet andet dansk band før dem, har Fistful of Dollars formået at spille country for rockfans – og omvendt. Ofte får bandet besøg af nogle af vennerne der giver en sang med, feks. Ivan Pedersen, Tamra Rosanes, Michael Carøe, Sascha Dupont, Nikolaj Christensen, Henrik Strube, Alberte, Birthe Kjær, Peter Busborg eller Jacob Haugaard.

Og det er ved live koncerterne, du får den fulde oplevelse af Fistful of Dollars. Det er aldrig været nok for dem blot at spille fremragende, de er også utrolig underholdende, og selv på store festival scener skaber de en intimitet der er ganske enestående.

Torsten Lefmann – Sang, guitar
Niels Poulsen – Guitar
Rune Holberg – Bas
Ole Bendix – Pedal steel
Karsten Mansa – Trommer

KOMMENDE BEGIVENHEDER