Die Herren – U2-SILVER & GOLD

Die Herren 25 års jubilæumsshow, U2-SILVER & GOLD. På Musikforeningen Bygningen, fredag d. 10. Marts 2017 kl. 20.00

Dato: fredag 10. marts, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 215 kr. + gebyr

Die Herren 25 års jubilæumsshow, U2-SILVER & GOLD. På Musikforeningen Bygningen, fredag d. 10. Marts 2017 kl. 20.00

Det danske U2-Coverband, Die Herren så dagens lys for første gang den 1. marts 1991, hvor tre af bandets nuværende medlemmer med den daværende trommeslager mødtes for første gang til en session i en øvecontainer i det centrale København.

Ingen af bandets medlemmer forestillede sig dengang, at bandet skulle blive en langtidsholdbar og markant del af den danske live-musikscene i 25 år – men det er de i høj grad blevet. Og det fejrer Die Herren med et nyt jubilæums-show med premiere til december 2016: ”U2-Silver&Gold”

Det har været en fantastisk rejse, som bandet har været på, hvor både U2’s musik og Die Herren har vist sig holde et meget højt niveau i mange år. Rigtig mange af U2’s sange har udviklet sig til ægte klassikere på verdensplan, og Die Herren har bevist sig som mere end værdige repræsentanter for musikken i Danmark, hvilket de mere end 1800 koncerter siden 1991 er et stærkt bevis på. Det er få danskere, der ikke på et eller andet tidspunkt har stødt på Die Herrens navn!

”U2-Silver&Gold” bliver naturligvis et overflødighedshorn af de allerbedste U2-sange gennem tiden. Mantraet bliver: “Fejring”. Vi skal fejre sangene – og os selv. Det bliver en koncert-fest, hvor ”Haeggen” på guitar, ”Topp” på bas, ”Lord Nilsson” på trommer og Mono i forgrunden inviterer publikum til rockparty!!!

Die Herren skaber de perfekte rammer – Publikum skal bare møde op som de er – og så er de garanteret ”Bedste koncert nogensinde”

Die Herren besluttede for mange år siden, at deres koncerter skal gøre en forskel for publikum. Det er altid vigtigt, at publikum bliver beriget, og forlader koncerten med en oplevelse!

Bandet stiller store krav til, at deres præstation aldrig må blive statisk og ligegyldig. Publikum bør forvente et orkester, som er opsat på at yde sit ypperste – som er til stede – og som vil DEM!!!

Derfor er Die Herren her stadig – bedre end nogensinde – og derfor fejrer vi vores 25 år i branchen.

Facebook

KOMMENDE BEGIVENHEDER