MICHAEL FALCH & DÉT BAND

MICHAEL FALCH & DÉT BAND - LIVE 2017 i Køge fredag d. 17. Marts 2017

Dato: fredag 17. marts, 2017

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 270 kr. + gebyr

MICHAEL FALCH & DÉT BAND – LIVE 2017 i Køge fredag d. 17. Marts 2017

MICHAEL FALCH & DÉT BAND, som en anmelder har døbt ”rocklandsholdet”, er klar til en rocktur rundt i landet, når de i marts 2017 besøger en stribe af landets bedste kulturhuse. Det sker i forlængelse af udgivelsen af det nye album “PLUDSELIG ALTING SAMTIDIG” den 11. november. Efter det DMA-vindende soloalbum “Sommeren kom ny tilbage” fra 2013, det storsælgende greatest-album “Hånden på hjertet” fra 2014 og sidste års succesrige KrebsFalch-projekt er den inspirerede Michael Falch allerede nu klar med nye sange i eget navn. Turnéen i marts bliver rockkoncerter for stående publikum.

Den garvede rocksanger har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Om nogen har han efterlevet advarslen i Neil Youngs slogan om, at rusten aldrig sover, og på ”Pludselig Alting Samtidig” skifter Michael Falch atter toneart. Som han lyder på dette nye album, har man ikke hørt ham før. Det er moderne rocklyd med højt til loftet.

Michael Falch, der engang var frontmand i MALURT, Bodil-belønnet skuespiller fra Dan Turéll-filmene og retsmediciner i ”Rejseholdet” har for nylig rundet de 60 år. Men ingen, der har oplevet ham på det seneste, er i tvivl om, at han netop i disse år når nye højder i sin live-optræden. Den seneste årrække har været én lang kreativ optur for Michael Falch. Når han sammen med DÉT BAND tager på turné i marts 2017, agter han at leve op til den nye albumtitel, ”Pludselig Alting Samtidig”, ved at byde på sange fra alle perioderne af hans karriere i dansk rock. De helt nye sange vil blive præsenteret i et gnistrende rockshow sideløbende med flere af de klassiske Falch-sange som fx hans signatursang over dem alle, ”Mød mig i Mørket”.

PLUDSELIG ALTING SAMTIDIG-turnéen åbner i Store Vega i København den 2. marts, og med sig har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste 10 år, guitaristen Lars Skjærbæk, med-producer Christoffer Møller på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte trommeslager Peter Dombernowsky.

Om MICHAEL FALCH & DÉT BAND live skrev BT i en 6-stjernet anmeldelse: “Falch har aldrig været bedre. Hans karriere er løbet over nu fem årtier. Det er lige ud beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.” 

KOMMENDE BEGIVENHEDER