DR Big Bandet – Merry Christmas, Baby

DR Big Bandet byder på en råswingende jul med Merry Christmas, Baby, sammen med nogle af landets dygtigste sangere og croonere på Musikforeningen Bygningen i Køge den 16. december kl. 20.00

Dato: fredag 16. december, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 240 kr. + gebyr

Merry Christmas, Baby

Igen i år byder DR Big Bandet på en råswingende jul med Merry Christmas, Baby, sammen med nogle af landets dygtigste sangere og croonere.

Selvsikre Michael Carøe er værten, der med vanligt overskud og glimt i øjet guider publikum gennem koncerten – og han giver sikkert også en sang, hvis vi presser ham.
Niels HP, er kendt som en eminent og anmelderrost sanger med en stemme fuld af funk og soul.
Og så er der Miriam Mandipira, der vælter hver en sal hun kommer i nærheden af. Hun har en stor musikalsk integritet, og når hun går på scenen, så er julestemningen så godt som hjemme.
Så er du til juleklassikere, der dufter af nelliker og gran i jazzklæder tilsat en ordentlig dosis musikalsk showmanship, må du ikke gå glip af dette års koncerter.

Om DR Big Bandet

DR Big Bandet blev etableret i 1964, på et tidspunkt hvor de københavnske jazzscener summede af liv og byen konstant fik besøg af koryfæer fra USA. Bandet, der oprindeligt hed Det Nye Radio Danse Orkester, blev i de første år dirigeret af Ib Glindemann. Men over de følgende årtier kom mange nye til – en række markante dirigenter, musikere og gæstesolister – som alle var med til at udvikle bandet til det rutinerede ensemble, der over store dele af verden opmærksomt blev fulgt på pladeudgivelser og koncerter. Dirigenter som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely og gæstesolister som Miles Davis, Stan Getz og Joe Henderson formåede – sammen med en perlerække af danske jazzmusikere – at gøre DR Big Bandet til den institution, som Ernie Wilkins kaldte “probably the best band in Europe.”
DR Big Bandet har i de senere år indspillet med f.eks. Randy Brecker, Chris Potter, Mike Stern og med musik af Ray Pitts. Og har medvirket i en række shows som X-Factor, Cirkus Summarum og Juleramasjang.

KOMMENDE BEGIVENHEDER