Julerock m. Bongoinstituttet 2. juledag

Bongoinstituttet 2. juledag på Musikforeningen Bygningen

Dato: mandag 26. december, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 280 kr. + gebyr

Bongoinstituttet 2. juledag på Musikforeningen Bygningen

Årets store traditionelle koncert 2. juledag med Bongoinstituttet og Charsteen Jespersens lys…..og altid en lokal overraskelse i Musikcafeen. En institution i byen! Køb din billet før det er for sent…

Årets gæster I Musikcafeen 2. juledag: Miller’s Lounge.

hyl_2447-web-web

I en blanding tilfældighed, opsøgt held og gamle bekendtskaber opstod “Miller’s Lounge” med afsæt i Køge. Bestemt ikke gnidningsløst men måske netop derfor særligt udtryksfuldt og noget over det jævne.

Saxofonist Martin Starup formår at give trioens fortolkninger af jazzstandarder og bossa novaer et særskilt skævt men altid komfortabelt drive. Det er ikke til at sige om det kun kan lade sig gøre fordi Mads Joen Tanum på guitaren kreativt og uomtvisteligt lægger sprøde klangflader at male på, men den stabile guitars toner indbyder i hvert fald en original til udfoldelse.

I bunden af den musikalske behovspyramide forsøger organisatoriske ankermand Jan Møller på kontrabas at holde sammen på spændinger, toner og tråde med seje grooves og simple bassgange.

Samlet fremstiller de tre musikere et herligt loungemix der er let, men aldrig kedeligt, at lytte til. Og kommer “Miller’s Lounge” af og til ud på oprørt, og måske dybt, tonalt vand, redder de sig selv og publikum sikkert hjem med rutineret musikalitet og en smittende spilleglæde.

KOMMENDE BEGIVENHEDER