Få billetter: EIGHT DAYS A WEEK – Paul McCartneys 80 års fødselsdag

Dato: lørdag 18. juni, 2022

Tidspunkt: 14.00

Dørene åbner: 13.00

Forsalg: 80 kr.

EIGHT DAYS A WEEK – Paul McCartneys 80 års fødselsdag – på Køge Marina lørdag den 18. juni kl. 14.00

Koncerten finder sted på Amfiteatret, der ligger på sydsiden af marina’en og området åbnes kl. 13.00.

På kortet kan du se hvor der er parkering, billettering og toiletter.

Der er lovet godt vejr, så tag dit picnic-tæppe eller din campingstol med. Der vil være salg af øl, vin, vand, drinks og kaffe.

Eight Days A Week hylder verdens bedste sangkatalog. Der venter publikum en koncertoplevelse, hvor man svæver mellem velkendte melodier og tekster, samtidig med, at man overraskes og glædes over EIGHT DAYS A WEEKs medrivende og gyngende pop/folk versioner af sangene.

Eight Days A Week er velvære for ørerne, en masse gode grin mellem sangene og lidt gåsehud hist og pist, fordi Beatles-sangkataloget er så godt som det er. Der er risiko for spontan fællessang.

PAUL McCARTNEY fylder 80 i 2022, derfor vil der være ekstra fokus på ham til koncerten. Det passer perfekt, da forsanger og arrangør af sangene, Jens Jepsen er stor McCartney-fan. Eight Days A Week markerer mærkedagen med en Danmarksturné med mere end 20 koncerter fordelt i det meste af landet.

Eight Days A Week vil ikke træde publikum over minderne, men fastholde og genskabe glæden ved det sangkatalog, der har præget den globale pop/rock-musik allermest de sidste 60 år. Længe leve The Beatles – med venlig hilsen Eight Days A Week.

Eight Days A Week består af:
Jens Jepsen (sang, guitar)
Alexander Kraglund (violiner og mundharpe)
Palle Klok (guitar, kor)
Jacob Chano Lundby (kasse, æg, raslere og kor)

På Køge Marina
Bådhavnen 2
4600 Køge

Show kl 14.00
Døre til pladsen åbner kl 13.00
Pris: 80 kr.

KOMMENDE BEGIVENHEDER