Esben Just soloshow – Just on fire

Esben Just soloshow - Just on fire - på Musikforeningen Bygningen den 17. februar 2023. Kom med, når Esben Just selvantænder klaveret...

Dato: fredag 17. februar, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 180 kr.

Unum. siddepladser

Esben Just soloshow – Just on fire – på Teaterbygningen den 17. februar 2023

Kom med, når Esben Just selvantænder klaveret og sparker opsparet energi og løssluppenhed fra flere års corona-kaos direkte i hovedet på sit forsvarsløse publikum med ”JUST ON FIRE”.

Sammen med Esben veksler vi selvmedlidenheden, navlepilleriet og narcissistisk adfærd til ild i håret – og resten i klaveret.

Esben lover at give de rytmiske boller et solidt spark og få os sikkert op på hesten igen, som verden så ud, dengang den eneste Corona vi kendte til, var noget gyldenbrunt væske fra Mexico med 4,5% alkohol.

Oplev Esben sætte ild til alle de dårlige minder, og lad varmen fra netop disse flammer, give dig røde kinder af begejstring og fornyet energi. ”Come on baby, let it burn!”.

Gennem det rockede og dét, der swinger, lægger Esben Justs nye soloshow vægt på det umiddelbare og giver publikum lyst til at lade paraderne falde, klappe i takt og synge med på hvad der byder sig.

”Just On Fire” smages desuden til med Esbens utæmmelige lyst til at underholde under mottoet: Lad aldrig sandheden stå i vejen for en god historie! Så belav dig på skarpe observationer fra hverdagen, saftige fortællinger fra landevejen – alt sammen garneret med flødeskum og en lille skarp i kaffen.

Intet emne er for småt til ikke at blive blæst ud af proportioner.
Intet menneske er for stort til ikke at blive gjort grin med.
Hånden på hjertet, savner du også gnisterne fra musikken, der sætter dig ON FIRE?

KOMMENDE BEGIVENHEDER