Magtens Korridorer – Support: Falderebet

Magtens Korridorer - Klubtur efterår 2022. På Musikforeningen Bygningen i Køge, torsdag den 8. december 2022 kl. 20.00.

Dato: torsdag 8. december, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 345 kr.

Ståpladser

Magtens Korridorer på Bygningen den 8. december 2022 kl. 20.00

Klubtur efterår 2022

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

Årets Rockudgivelse 2021: Club Promise

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’. Siden er der udgivet seks fuldlængdealbums, der hver lægger gedigne hits til det nu imponerende repertoire.

Bandet skriver stadig vigtige sange, hvilket de beviste på sidste års anmelderroste ’Club Promise’, der udover titelsangen, indeholder potente sange som ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’. Albummet modtog GAFFA-prisen for årets rock-udgivelse.

Holdopstillingen er som altid den samme:
Johan Olsen (vokal)
Niklas Schneidermann (guitar)
Rasmus Kern (guitar og keys)
Terkel Møhl (bas)
Anders Ramhede (trommer)

Support: Falderebet

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. I slutningen af foråret udgav bandet LP’en ’En Dans På Roser’. Albummet er blevet flot modtaget med positive anmeldelser, airplay på P4 og masser af afspilninger på redaktionelle playlister på Spotify:

”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic.”, Jan Opstrup Poulsen, Gaffa.  

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International

”Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”, Klaus Lynggaard, Weekendavisen.

Falderebet er:
Bo Bech Arvin: Vokal
Henrik Berger: Guitar
Anders Ramhede: Trommer
Jakob Lund: Bas

KOMMENDE BEGIVENHEDER