Freddy & The Phantoms

Freddy & the Phantoms på Musikforeningen Bygningen i Køge, lørdag d. 6. februar 2016, kl. 20.00

Dato: lørdag 6. februar, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

Freddy & The Phantoms kommer på Køge besøg og giver koncert på Bygningen lørdag d. 6. februar. Bandet der bl.a. har været opvarmning til The Eagles og Rick Springfield.

Det danske bluesrock navn Freddy and the Phantoms navn er i foråret 2016 aktuelle med en dansk tour hvor de lufter nye singler og deres seneste album det anmelderoste “Times of Division”.

City Of Crime er første nye singleudspil fra Freddy and the Phantoms, og siden den udkom d. 2 oktober er sangen streamet næsten 25.000 gange på Spotify, og videoen er blevet vist af flere internationale webmedier.

Bluesrockgruppen har i 2015 , efter et hektisk 2014 hvor de har varmede op for stand up-komiker Frank Hvam på hans turné, været i gang med at turnere Danmark i kølvandet på albummet ” Times of Division ” som er lyden af rendyrket riffrock, tilsat fuzz , guitarharmonier, distortet hammondorgel og forrygende rå vokalpræstationer.

Singlerne “On the Sidewalk” , “Storm on the Riverside” og “Borderline Blues” er allerede blevet råspillet på P4 og Myrock, og de Danske såvel som udenlandske kritikere er ikke i tvivl: ”Det er overbevisende og ganske uundgåeligt, hvis du har bare den mindste hang til retrorock med masser af distorted hammond, fuzzet guitar og en allerhelvedes energi. Så er du til Graveyard, The Blue Van eller Go Go Berlin!, så er det bare om at komme ned til din pladepusher efter en kopi – på vinyl! ” – Revolution-inc.dk

Freddy and the Phantoms har siden 2010 spillet over 200 koncerter i Danmark og Tyskland, imponeret på Smukfest 2014 og gennem de seneste år supportet bands i international topklasse bl.a The Eagles, Rick Springfield, Hayseed Dixie, Blackberry Smoke og Twisted Sister.

KOMMENDE BEGIVENHEDER