HANNE BOEL – AKUSTISK TOUR

Hanne Boel på Bygningen i Køge, fredag d. 25. november 2016 kl. 20.00

Dato: fredag 25. november, 2016

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

HANNE BOEL PÅ AKUSTISK TOUR

Den danske sangerinde, Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere på året gæster Musikforeningen Bygningen.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2016 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. På sætlisten finder vi blandt andet sange, der genopliver den musik, der gjorde hende berømt. Det bliver blandt andet et genhør med hits som ”Don’t Know Much About Love”, “Black Wolf”, ”Talk It Out”, “(I Wanna) Make Love to You” og “Light in Your Heart”. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest er hun blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, når hun i efteråret deltager i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’ sammen med Gnags-forsanger Peter A.G., RnB-sangerinden Ida Corr, forsangeren i Carpark North Lau Højen, sangerinden Fallulah, samt Troels Gustavsen fra NOAH og de to herrer fra Djämes Braun Kent ‘Kenno’ Pedersen og Lasse ‘Pilfinger’ Kramhøft. Det bliver spændende at se, hvordan Boel fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin dybe, soul-inspirerede stemme og særprægede sangstil og røst, der gør hende helt unik i dansk musik.

Det er ikke nyt for Hanne Boel at synge i kirkerne. Allerede som ganske ung sang hun i kirkekor, og sidste år spillede hun adskillige udsolgte koncerter rundt om i landets kirker.

Fredag d. 25. nov. kl. 20.00

KOMMENDE BEGIVENHEDER