Havnerock m. Johnny Madsen Band, Michael Hardinger Band & Sko/Torp

Havnerock m. Johnny Madsen Band, Michael Hardinger Band & Sko/Torp den 6. juni 2015 fra 16.00 - 23.00

Dato: lørdag 6. juni, 2015

Tidspunkt: 16.00

Forsalg: 240 kr. + gebyr

Havnerock lørdag den 6. juni på Køge Havn

Den 6. juni inviterer Musikforeningen Bygningen til en stor fest på Køge Havn med tre bands: Johnny Madsen Band, Michael Hardinger Band og Sko/Torp. Koncerten bliver sommerens startskud og markerer samtidig afslutningen på foreningens indendørssæson på Teaterbygningen. Havnerock er god musik, kolde fadøl og havnestemning på pladsen foran Bryghuset Braunstein.

Happy-hour
Sæt dagen af og kom tidligt, der er happy-hour i baren med dobbelt-op på fadøl fra klokken 16.00 – 17.00.

16.00 – Pladsen åbner
17.00 – Sko/Torp
19.00 – Michael Hardinger Band
21.00 – Johnny Madsen Band

Forsalg: Billetterne koster 240 kr. i forsalg frem til koncerten.
Ved indgangen koster billetterne 280 kr.

Hvor: 6. juni kl. 17 – 23 på Søndre Havn foran Bryghuset Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge.

Se kort over området:
kort-over-plads

havnerock-artistfrise

Johnny Madsen Band

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock n’ roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud.

Michael Hardinger Band

Det bliver ikke mere ægte! Tre Shu-Bi-Dua-medlemmer er sammen med guitaristen B-Joe og trommeslager Flemming Olsen klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua katalog. Oplev blandt andet Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Nam Nam og Coffeeville serveret med power og energi af et af Danmarks bedste livebands.

Sko/Torp

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Singlen On A Long Lonely Night erobrede Danmark og den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer. Koncerterne dengang var rene triumftoge og efter en længere pause er de nu tilbage med Morten Woods til at bakke dem op på guitar.

KOMMENDE BEGIVENHEDER