Tobias Dybvad – “Er det ikke dig fra Dybvad”

Tobias Dybvad - "Er det ikke dig fra Dybvad" - Musikforeningen Bygningen I Køge

Dato: onsdag 13. maj, 2015

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 210 kr. + gebyr

Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit næste one man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tvprogram men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.

Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.
Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af tæt på 300.000 fans på Facebook, høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.

I 2011 kunne man første gang opleve ham i mere koncentreret form som den ene halvdel af road-movie-konceptet “Livet i nødsporet”, der igen vises på TV2 Zulu her i foråret sideløbende med næste sæson af “Dybvaaaaad”. Politikens Henrik Palle kvitterede med kommentaren: Tobias Dybvad ”har noget nær absolut gehør med hensyn til aflevering af punchlines” ligesom Zulu Comedy Galla samme år tildelte ham ”Läkerol-prisen” som årets talent. Det beviste Tobias igen sidste år, hvor han leverede sit første solo og meget udsolgte show “Sjov mand – klam personlighed”.

Fra foråret 2015 er han klar til næste kapitel i sin stand-up-karriere med one man showet “Er det ikke dig fra Dybvad?”, om det minefelt han bevæger sig i som kendt komiker og tvvært for ikke at blive for meget en del af den celebrity-kultur, han selv peger fingre ad. Kan det overhovedet lade sig gøre, når man selv er på forsiden af bladene?

Det bliver et gensyn med den charmerende men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger
aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse hvor intet er helligt.

Glæd jer til en selvudleverende stand-up-oplevelse med en af tidens mest eftertragtede komikere, der denne gang retter skytset mod nemesis og sikkert bare bliver endnu mere kendt for det!

KOMMENDE BEGIVENHEDER