Here And Now & Bryan Adams Jam – Nytårskoncert

Here and now på bygningen i køge 2013

Dato: fredag 17. januar, 2014

Tidspunkt: 19.30

Forsalg: 120 kr. + gebyr

Lyset sænkes, den første akkord slås an og musikken indtager rummet. Let bevæger rytmen og akkorderne sig rundt mellem væggene, mens melodien graciøst lægger sig over klangbundene.

Velkommen til en aften, hvor den gode melodi er i centrum. Velkommen til Here And Now.

Når Here And Now først træder op på scenen, er man i særdeles gode hænder. Musikken bliver fremført af en flok erfarne musikere, der de sidste mange år har spillet og underholdt publikum i udlandet samt i hver lille afkrog af vores eget kongerige.
Musikken bliver udført med en professionalisme og indlevelse, som kun dygtige, engagerede og erfarne musikere kan. Uanset om det er i den lille stue, den hyggelige café eller det store spillested.

Here And Now er noget så sjældent som et akustisk band. Musikken får et helt andet og mere intimt udtryk, når de fire musikere leverer de kendte hits fra de sidste 30 år. Uanset om det er REM, Oasis, Del Amitri, Crowed house eller The Calling, så bliver numrene serveret med den lyd og intensitet, som kun akustiske instrumenter kan give.
Klangene, melodierne og sangenes budskab står krystalklart og giver et fantastisk afsæt til en god aften for publikum i alle aldre – uanset om man vil danse, synge med eller sidde stille og roligt og nyde de kendte numre.

Om menuen er fest, hygge eller underholdning – og om du står, sidder, danser eller hopper – så er Here And Now det perfekte band til en hyggelig og festlig aften!

Bandet består af:
Johnny Allan Mastrup Nielsen: Vocal & Guitar.
Claus Madsen: Leadguitar, & Vocal.
Lars Thørholm: Bass & Vocal.
Kim Rasmussen: Drums & Vocal.

Bryan Adams Jam

Bryan Adams Jam på bygningen i køge

‐ “Everywhere we go, Kids wanna Rock”
Gør dig klar på en uforglemmelig aften i selskab med BryanAdamsJam. Der får jer op af stolene og giver jer lyst til at danse og hoppe med på alle de kendte sange. Bandet der giver publikum følelsen af at man kan forblive 18’ til I die.
Henrik ’Bryan’ Brandt synger, ligner og opfører sig som sit forbillede og sammen med bandet leverer de koncerter der kan begejstre ethvert publikum. Lige meget om det er til en akustisk ’Bare Bones’ koncert med Henrik, firmafesten eller til den store opsætning på festivalen med 10.000+ gæster, så leverer de koncerten der får publikum til at hungre efter mere.
Bandets tilsammen over 65års sceneerfaring gør at de kan målrette koncerten efter netop Jeres behov, så ring 22151419 eller send en mail til booking@bryanadamsjam.dk og fortæl om Jeres behov.
BryanAdamsJam er klar til at give Jer en uforglemmelig fest hvor den står på rock, dans og fællessang.

Det er ikke så mærkeligt at bandets motto er: ”Everywhere we go, Kids wanna Rock”

Bandet er:
Henrik ’Bryan’ Brandt: Vokal & Guitar
Rupert Flint: Guitar & Kor
Søren Thrane: Bas & Kor
Søren ’Sønne’ Brahe: Trommer

Se mere på hjemmesiden: www.bryanadamsjam.dk

KOMMENDE BEGIVENHEDER