Historien om verdens største rockband – Rolling Stones

Historien om verdens største rockband - Rolling Stones - Torsdag 14. september 19:00 til 21:00 Teaterbygningen Bag Haverne 1, Køge

Dato: torsdag 14. september, 2017

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: 80 kr. + gebyr

MikroFonen vil endnu engang invitere på en musikalsk rejse. Denne gang bliver vi ført gennem seks årtier, og vi skal høre historien om Rolling Stones –  verdens største rockband fortalt i ord, billeder og musik.

Mens jævnaldrende rockkolleger og legender som Lou Reed, David Bowie. Prince og Leonard Cohen begynder at falde fra, er der stadig fuld fart på The Rolling Stones. De fire medlemmer kan i år fejre 55-års jubilæum som aktivt band, og de er stadig højaktuelle. Bandet har netop annonceret en Europa turné til efteråret, der rammer Parken i København den 3. oktober.

SEX, DRUGS & ROCK ’N’ ROLL 
Så kom og hør historierne om at opfinde mantraet ”Sex, drugs & Rock ´n´ Roll”; om historien om verdens mest kendte band-logo; om medlemmernes personlige op – og nedture; om uendelige turneer, rekord-koncerter, milliarder på bankbogen, utallige skandaler; om at holde sig på toppen af poppen i over 50 år og spille stadionkoncerter, når de 70 år er rundet. Der gror altså (stadig) aldrig mos på en rullesten – og som Keith Richards selv har formuleret det: “You’ve got the Sun, you’ve got the Moon and you’ve got The Rolling Stones!”

Om foredragsholderen
Manden, der vil fortælle historierne og afspille musikken er Mikkel Falk Møller, der blandt andet har været musikjournalist hos DR og GAFFA, og som også er fast kommentator i TV2’s Go Morgen Danmark. Han er en af landets største Rolling Stones kendere og har set bandet live 15 gange over tyve år – og en enkelt gang mødt hele Stones.

Om kultursamarbejdet
MikroFonen er et lokalt samarbejde mellem Musikforeningen Bygningen, Teaterbygningen, Køge Musikskole og KøgeBibliotekerne, og arrangementet er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje. Der er ungdomsrabat for unge under 25 år og studerende.

KOMMENDE BEGIVENHEDER