Humleridderne – Support: Jyder Der Flyder

Humleridderne på Musikforeningen Bygningen i Køge, lørdag den 26. november kl. 20.00. Support: Jyder der flyder.

Dato: lørdag 26. november, 2022

Tidspunkt: 21.00

Dørene åbner: 20.00

Forsalg: 190 kr.

Ståpladser

Humleridderne – Support: Jyder Der Flyder. På Teaterbygningen den 26. november kl. 21.00

Humleridderne blev dannet i 1987 i Tårnby på Amager og bestod af Dan Holm-fjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun. Gruppen fik især succes i midt-halvfemserne i kølvandet på den bølge af dansk rapmusik som bl.a. MC Einar, Rockers By Choice og Østkyst Hustlers havde stået i spidsen for, og deres første album var da også delvist produceret af Chief 1 fra RBC.

Humleridderne kom vidt omkring og bidrog bl.a. i 1996 med “Røvervisen” på Åh Abe-CD’en Hej Frede 1996.

Humleridderne blev hurtigt en af Danmarks mest succesrige rapgrupper og fik tilmed prisen som “Årets nye danske navn” ved Danish Music Awards i 1997 for deres første album Jeg Gi’r En Omgang Hvis Du Gi’r To !!, som bl.a. indeholdt kæmpe-hittet “Malerhjerne”.

Det solgte næsten 100.000 eksemplarer. Senere i 1997 udsendte gruppen deres andet album, En Genial Gaveidé som indeholdt den samfundskritiske “Brobygningshysteri” om Øresunds-broen, samt “Operation Blå Storm” – som var Humleriddernes modtræk til tidens Smølfe-udgivelser.

I 2003 udsendtes gruppens foreløbigt sidste album Supersky, Året efter gik Humleridderne stille og roligt på standby. Dan og Jimmi fortsatte deres maler-gerning, som var blevet sat på stand by i gruppens hektiske år og Daniel Herfort-Bruun gik i lære som revisor, og helligede sig familielivet. Humleridderne spillede “Malerhjerne” på Bøgescenen på Smuk-fest i 2009 som en del af Smukkoncerten Vol. II. Og siden er det blevet til få løse op trædener gennem tiden men ….

… efter den store succes på VEGA den 02.11 2018, hvor de sammen med MC Einar fejrede årets julebryg og MC Einars 30 års jubilæum, er de originale medlemmer atter klar til en ny sommertour i 2022.

Den 28. november 1995 udkom alnummet “Jeg Gi’r En Omgang Hvis Du Gi’r To”… succesen kunne bandet fejre med 25 års jubilæum i 2020.

Support: Jyder Der Flyder

Jyder Der Flyder - support til Humleridderne den 26. november på Musikforeningen Bygningen i Køge

JYDER DER FLYDER, er god gammeldaws støvet og rå 90’er hiphop med jysk charme, selvironi og høje knæløft. Fra dengang hvor den gode stemning og energien var det vigtigste, og hvor det betød noget at komme ud over scenekanten og få publikum med.

Med 3 udsolgte plader og en masse mixtapes i rygsækken, er jyderne endnu en gang klar til at trække i denimjakkerne og bringe den ægte jyske traktorfånk til folket. Gruppen består af DJ Klør Fem fra Silkeborg og de to MC’er Lars Pank og MC Keaz fra henholdsvis Aalborg og Esbjerg.

I 2022 er gruppen igen pladeaktuel med det længeventede album “Dedikeret”. Første single er allerede ude og kan ses her:

KOMMENDE BEGIVENHEDER