Joey Moe – Julekoncert – FÅ BILLETTER!

Efter tre års udsolgte juleturnéer drager Joey Moe igen på juleturné og besøger Musikforeningen Bygningen i Køge, lørdag den 3. december

Dato: lørdag 3. december, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 295 kr.

Num. siddepladser

Efter tre års udsolgte juleturnéer drager Joey Moe igen på juleturné og besøger Bygningen lørdag d. 3. december

Efter stor succes med udsolgte kirkekoncerter i både 2019, 2020 og 2021, rykker Joey Moe nu sit nærværende, akustiske setup ind i kulturhusene i 2022. Repertoiret vil byde på alt fra akustiske genfortolkninger af Joeys allerstørste popsange, til de mere klassiske julesange som vi alle kender.

Normalt kender vi ham fra de store scener og festivaler i hele landet, men når Joey genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger når tempoet skrues ned.

Ved de akustiske julekoncerter loves der nærvær i øjenhøjde med publikum samt klassikere fra hele bagkataloget. Der er kvalitetsgaranti, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær og fænomenal karisma.

KOMMENDE BEGIVENHEDER