Huxi Bach – Valg

Huxi Bach på Bygningen i Køge 2016

Dato: lørdag 12. marts, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 250 kr. + gebyr

Huxi Bach på Bygningen, 12. marts 2016

Huxi Bach har skrevet et nyt One man show.
Det handler om at vælge. For det skal man. Altså, vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig.
Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge!
Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie?
Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de 2 anmelderroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede
anmeldelser hjem.

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Når han ikke lige er på de skrå brædder, kan Huxi Bach høres i sit faste program Det Gode Gamle Folketing på Radio 24Syv, som fast gæst i Mads & Monopolet og ikke mindst læses som klummeskribent i MetroXpress.
Af og til dukker han også stadig op med sin gamle makker fra Den Løse Kanon på P3, Karen Thisted. Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig.

Det er som sagt svært at vælge. Og det er lige præcis det Huxi Bachs nye show handler om.

KOMMENDE BEGIVENHEDER