THE BEATOPHONICS – FEATURING PETER BELLI – UDSOLGT!

THE BEATOPHONICS - FEATURING PETER BELLI på bygningen i Køge 2016

Dato: fredag 11. marts, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 240 kr. + gebyr

The Beatophonics – featuring Peter Belli genåbner Club Liverpool House i Køge for en stund!

På Teaterbygningen i Køge, huserede i tiden fra 1965 til 1969 en af datidens store Popklubber – Club Liverpool House. Popklubben var organiseret som den nuværende Musikforeningen Bygningen med en frivillig bestyrelse og en imponerende medlemsskare på op til 1000 unge der interesserede sig for at møde ligesindede og høre pigtrådsmusik med de danske og udenlandske navne som besøgte klubben.

Alle de største danske bands besøgte Club Liverpool i dens levetid: Hitmakers, Defenders, The Rocking Ghosts, samt nogle bemærkelsesværdige udenlandske orkestre. Brian Poole and The Tremeloes, Small Faces, Ten Years After og som det nok største navn stod Rod Stewart den 28. april 1968 på Teaterbygningens scene sammen med Jeff Beck Group.

I maj 2015 udgav The Beatophonics deres selvbetitlede debutalbum som modtog strålende 5 og 6 stjernede anmeldelser i nationale medier og bandet har de sidste år besøgt en lang række af landets største spillesteder og koncerthuse. Når man hører deres lp er man ikke ét sekund i tvivl om, hvor gruppen henter sin inspiration fra. Beat-feberen som i starten af 60’erne ramte Køge, Liverpool og Reeperbahn, blusser atter op i The Beatophonics univers i en sådan grad at det nærmest er umuligt at tro at disse indspilninger stammer fra det nye årtusinde og ikke fra dengang.

Tro mod beatmusikkens guldalder består lp’en både af originale kompositioner og livefavoritter fra deres egne forbilleder, som alle er skåret knivskarpt og sjældent overstiger en spilletid på 2 minutter og 20 sekunder. Gennem hele pladen stråler en uforfalsket ungdommelig energi, og samspillet mellem vokaler, guitarer, trommer og bas, gør at The Beatophonics på trods af den åbenlyse inspiration fremstår som et hamrende autentisk og vitalt orkester.

Peter Belli og Rivalerne var besynderligt nok ikke på programmet i de 4 år Club Liverpool House eksisterede til trods for at de hørte til den tids største stjerner.

Det rådes der bod på nu hvor Popklubben, i Musikforeningen Bygningens regi, genåbner for en enkelt aften, og Peter Belli optræder som gæstesolist med The Beatophonics til en festlig aften, der bliver filmet til udsendelse på TV2 Charlie senere på året.

KOMMENDE BEGIVENHEDER