Jakob Sveistrup med band

Jakob Sveistrup med band web

Dato: lørdag 10. september, 2022

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 220 kr.

Ståpladser

Jakob Sveistrup med band i Musikforeningen Bygningen 10. september 2022

Alle går derfra med en ”wow”- oplevelse.

Siden udgivelsen af Jakob Sveistrups to selvkomponerede albums har han og hans band været rundt på et utal af scener og spillesteder, for at formidle den ægte Sveistrup af i dag. Og publikum går altid fra koncerterne med en ”wow!”-oplevelse. For den nye musik oser af modenhed, energi og intensitet og giver lytteren en oplevelse af Jakob, som en mand med noget på hjerte. Bandet består af nogle af de bedste i branchen, der lige som Jakob Sveistrup selv, tror på at det her er noget særligt, der fortjener at komme ud til det danske publikum.

Jakob har brugt coronatiden på at lave ny musik, så der forventes udgivelser løbende i 2022.

Musikken, der er skrevet og komponeret i samarbejde med bandet, har rødder i soul- og funk-verdenen og spilles med en nerve, der smitter:
-”Som lytter møder man en moden sangskriver og sanger, der fremstår stilsikker og helt bevidst om sine virkemidler – både ved skrivepulten, mikrofonen og i produktionen. Numre som Booze, Compromise, Jealousy, The Fall, Savour the Night og Victorywood Street er således gennemført flotte popballader med iboende elementer af funk,soul og/eller R&B”.
Ivan Rod, GAFFA.

Og forsangerens vokal …….

KOMMENDE BEGIVENHEDER