Køge Jazzfestival 2017

Køge jazzfestival 2017 på Musikforeningen Bygningen 18. februar 2017 kl. 12.00

Dato: lørdag 18. februar, 2017

Tidspunkt: 12.00

Forsalg: 175 kr. + gebyr

Køge jazzfestival 2017 på Musikforeningen Bygningen.

En god gaveidé til under juletræet eller som mandelgave?

Jesper Thilo Kvintet, Jazzcruisers & Kira Martini Sekstet.

Jazzelskere og alle andre med hang til god musik og atmosfære, kan den 18. februar se frem til masser af dynamisk swing & jazz, når Bygningen lukker dørene op for den årlige traditionsrige og swingende jazzfestival.

Lørdagens arrangement den 18. februar på Teaterbygningen bliver sat i gang ca. kl. 12.15, dørene åbnes kl. 12, med 75 års fødselsdagsjubilar Jesper Thilo Kvintet.
Som modspil til Jesper Thilo får publikum ca. kl. 14.00 fornøjelsen af, at lytte til  Jazzcruisers som spillede flere koncerter på ”jazzcruise” i Nyhavn.
Efter en velspillet cruis jazz er Kira Martini Quintet med deres gæst ”Fessor” på banen ca. kl. 16.00.

Spilleglæde & hjertevarme på tværs af generationerne.

Den 29-årige sangerinde Kira Martini fik sit gennembrud på den danske jazzscene i sommeren 2013 med jazz’debuten ”Kira Martini presents MARTINI*S”. Et album hvor hun ønskede at mikse sine 2 yndlings universer indenfor jazzen, nemlig New Orleans og Brasiliens farverige verdener. Det gjorde hun i selskab med et par gode musikvenner, i forskellige aldre, der alle har betydet meget for hendes musikalske rejse.

Repertoiret spænder bredt, og med en kærlighed for at mikse genrene. Så længe der er varme og glæde i musikken. Så der diskes både op med New Orleans blues, Brasilianske choro’s og samba, Jazz-perler, et par gamle folkemelodier og et par egne kompositioner. En ny måde at spille traditionel jazz på, så det ikke er helt så traditionelt, men stadig jordbunden og familiært. En spændende forfriskende cocktail!

Et brag af afslutningen til Køges Jazzfestival 2016, som slutter ca. kl.19.
De mange jazzoplevelser kan fordøjes i samspil med 3 håndmadder + en øl, som kan købes forud for 90,00 kr.

Billetter kan købes via www.bygningen.dk, eller på Teaterbygningen 5567 6703, Køge Turistbureau.

KOMMENDE BEGIVENHEDER