Køge Rock – Grain of Sand + The Speed Machine Heroes

Dato: lørdag 16. marts, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 100 kr. + gebyr.

Grain of Sand

Originale Pop/Rock sange med en snert af singer/songwriter. Sange der handler om hverdagens små finurligheder, samt kærlighedens uforbeholdne måde at komme til udtryk på. Spillet med sikker musikalsk fornemmelse og overskud af en god gammeldags trio bestående af: Jesper Johansen (Trommer), Kristian Jessen (Bas) og Jonas Grundsted (Guitar / Vokal).

The Speed Machine Heroes

1, 2, 3, 4… Let’s get ready to rock!

The Speed Machine Heroes spiller egne rocknumre med kant – og når de fem musikere først fyrer op under kedlerne, er der lagt i kakkelovnen til en medrivende og svedig koncert.

Musikkens kerne er den rå rock, men med en masse skæve indgangsvinkler der gør, at musikken har sit eget og unikke udtryk på den danske musikscene.

Det er svært at sætte bandet i bås – men hvis man blander Queens of The Stone Age med Rolling Stones, og drysser noget Stone Roses, The Verve og Ramones over – så nærmer man sig gruppens nerve. Derfor bør man ikke snyde sig for at opleve en koncert med The Speed Machine Heroes.

Bandet består af en gruppe særdeles erfarne musikere fra Danmark og England og bliver ført an af den karismatiske forsanger, Nicolai Villum Jensen, som blandt andet er kendt fra bandet Miami, der i 90’erne hærgede ind- og udland med monsterhittet Angel on Fire.

Bandet er blev dannet i København, i sommeren 2012.

The Speed Machine Heroes er:
Nicolai Villum Jensen: Vokal. Rasmus Schebye: Trommer. Johan Wiggers: Guitar. Mark Edmondson: Guitar. Kristian Jessen: Bas

KOMMENDE BEGIVENHEDER