Poul Krebs Solo

Poul Krebs på Glenghuset.

Dato: fredag 8. marts, 2013

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 230 kr. + gebyr

Greatest Hits & andre gode sange 1988 – 2013

Der har været så mange ønsker om en solotur, hvor jeg spiller de sange der har betydet mest for folk. Det gør jeg nu. Og så dukker der nok også et par overraskelser op undervejs… (Poul Krebs)

”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, har Torben Bille, de danske rockanmelderes grand old man, skrevet. ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, hed det i en karakteristik i Jyllands Posten – mens BT har kaldt ham for ”én af dansk poprocks bedste iagttagere”.

Tilbage i 1988 udgav Poul Krebs sin egentlige solo-debut “Hvor gaden blir til sand”, der blandt andet indeholdt senere Krebs-klassikere som “For enden af regnbuen”, “I dag og i nat” og “Dansen”. Når Poul Krebs nu i starten af 2013 drager på solo-tur, er der så gået 25 år siden det hele for alvor startede – og det fejrer han nu ved at gå på jagt i hele det store bagkatalog og her hente både Greatest Hits og andre gode sange til jubilæums-sætlisten.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 21 solo- eller Krebs Band-albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i mere end 1 million eksemplarer. På den kommende turne bliver der genhør med både de største, de første, de smukkeste, de mest blå og de mest aktuelle – selvfølgelig i godt selskab med underfundige og skæve historier fra Poul Krebs rejse igennem livet. Den rejse der har gjort ham til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber” og ”På En God Dag”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER