Lafayette Rhythm Devils Trio (US)

Lafayette Rhythm Devils Trio på Teaterbygningen i Køge lørdag den 18. november kl. 20.00

Dato: lørdag 18. november, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Forsalg: 175 kr.

Num. siddepladser

Lafayette Rhythm Devils Trio på Teaterbygningen, lørdag d. 18/11 kl 20.00

Nu er det muligt at høre Cajun musik på højeste niveau når Lafayette Rhythm Devils Trio spiller eksklusivt i Køge, lørdag d. 18/11 kl 2000 på Teaterbygningen

Lafayette Rhythm Devils er et af de længst bestående cajunbands i USA. I mere end 25 år har de jævnligt optrådt på de store spillesteder i Lafayette LA, som er centrum for cajunkulturen. Her optræder de i forskellige varianter med op til 6 musikere. I tidens løb har mange af de dygtigste musikere spillet i bandet der bliver ledet af ”Frisson”. Her møder vi dem som trio.

En trio er basis i cajunmusikken og består af instrumenterne guitar, enradet harmonika og violin. Der synges på fransk. Her møder vi som sagt Lafayette Ryhythm Devils som som trio. Randy ”Frisson” Vidrine på Guitar og vokal, Jimmy Breaux på Cajun harmonika og Chris Segura på Violin. Frisson er bandleder og har et af de største repatuire af både nye og gamle sange. Jimmy har spillet med i BeauSolei, det mest prisvindende cajunband nogensinde og Chris har spillet violin siden han var 4 år og medstarter af bandet Feufollet som ganske ung. Nu er de samlet udelukkende for at spille i Køge. Unikke musikere der leverer den ægte vare.

Det er en enestående lejlighed til at høre denne rytmiske folkemusik med nogle af de aller bedste musikere.

• Lørdag 18. november kl. 20:00
• Dørene åbner: kl. 19:00
• Unummererede siddepladser
• Forsalg: 175 kr.

KOMMENDE BEGIVENHEDER