Søs Fenger – AFLYST!

Søs Fenger drager på efterårstour, og rammer Teaterbygningen og  Musikforeningen Bygningen i Køge, fredag den 24. november 2023.

Dato: fredag 24. november, 2023

Tidspunkt: 20.00

Dørene åbner: 19.00

Num. siddepladser

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST. ALLE BILLETKØBERE FÅR DIREKTE BESKED OG REFUNDERET DERES BILLETKØB.

*****

Søs Fenger drager på efterårstour! Og rammer Musikforeningen Bygningen den 24. november 2023.

Gennem fire årtier har Søs bevæget sig inden for forskellige genrer og formået at forbinde med flere generationer. Med en inderlig og unik forbindelse til publikum præsenterer hun en række koncerter med lyden af livets fire årstider samlet i et kartotek af sange fra mere end fire årtier.

Tilbage i 80’erne satte Søs landet i kog med sin vilde energi og fængende karisma som en del af bandet News, og siden da har hun bevæget sig inden for pop, rock, jazz, viser og disco på både dansk, svensk og engelsk. Med udgivelser, livekoncerter og deltagelse i populære programmer som Toppen af Poppen og Mads & Monopolet, reviderer Søs Fenger kontinuerligt den danske sangskrivertradition og fornyer sit virke med spændende projekter og platforme. Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen og serverer en unik blanding af aktualitet, nostalgi og vellyd.

–––––––––––––––––––

KOMMENDE BEGIVENHEDER