Lars Hjortshøj
”My Danish Collection”

Dato: lørdag 4. maj, 2013

Tidspunkt: 19.00

Forsalg: entre 285,- + gebyr

For første gang kaster Lars Hjortshøj sig frygtløst ud i en lang række af sine komiske roller foran et live publikum.

Lars Hjortshøj har for længst spillet sig op i stand-up’ens superliga med sit uomtvistelige talent for levering af pointer med et varmesøgende glimt i øjenkrogen og en snigskyttes præcision. Men han har ligeså høj grad gjort sig bemærket i forklædning, i utallige skæve roller, der portrætterer danskerne på godt og ondt.

”I virkelighed er jeg aldrig vokset fra at klæde mig ud og ”My Danish Collection” er min samling af danskere, som jeg ser dem netop nu”, siger Lars Hjortshøj.

Persongalleriet vil tælle både nye og kendte figurer, f.eks. Pole-danseren Bitten, protestsangeren Tue og entertaineren John-John Gibbon. Og hvem ved, om Robert Dølhus også får sneget sig ind?

”Jeg håber publikum vil kunne genkende sig selv og hinanden… eller i hvert fald nogen de kender”, forklarer Lars Hjortshøj.

”My Danish Collection” er en helhjertet humoristisk kommentar til tidens tendenser og den krise, der får danskerne til at rykke sammen i bussen.
Men hvem er det, vi sidder ved siden af? Er der talent bag talentløsheden?
Er middelmådigheden et gennemsnit, som danskerne bør stræbe efter?
Lars Hjortshøjs nye show vil på flere måder skubbe til comedy-genrens faste rammer.

Det er 2. gang i karrieren Lars Hjortshøj lægger navn til sit eget comedyshow. Første gang var i foråret 2009, hvor han efter branchens længste tilløb debuterede med showet ”Lars Hjortshøj – i virkeligheden”.
Iklædt ulasteligt jakkesæt og solide briller fortalte han veloplagt om opvækst i hessian-helvede, om landgangsbrød som en dødrute gennem madpyramiden og frygten for at skulle til parmiddag hos Dronningen. Helt fortjent kvitterede en enig presse med ord som ”hylende herligt”, ”et latterbrøl” og ”lige i skabet”.

KOMMENDE BEGIVENHEDER