Laugesen All Stars feat. Margrete Grarup & Dan Hemmer

Laugesen All Stars feat. Dan Hemmer, spiller på Bygningen, fredag d. 4. Marts

Dato: fredag 4. marts, 2016

Tidspunkt: 20.00

Forsalg: 185 kr. + gebyr

Laugesen All Stars feat. Dan Hemmer, spiller på Bygningen, fredag d. 4. Marts

Lørdag d. 9/1 mistede bandet Birgitte Laugesen, der pludselig død. Et stort tab for alle, familie, venner og bandet.
Bandet var enige om at at fortsætte og Birgittes familie glæder sig ligeledes over beslutningen.
Vi ved ikke hvem der trak i trådene den dag, men vi var alle enige om at spørge én bestemt sangerinde. Og hun sagde efter kort betænkningstid ja. Og hun kan alle datoer! Det er Margrete Grarup fra Aalborg. En fantastisk sanger som vi ved kan løfte arven efter Birgitte.”
Laugesen All stars feat. Margrete Grarup, som er orkestrets nye navn, har fået allerede fantastiske anmeldelser, efter de første koncerter på den planlagte tur, og vi glæder og til at høre Margrete sammen med bandet

 

Uffe Steen – guitar (Shades of blue) Niels Mathiasen – sax (Gnags)
Niels Nello Mogensen – bas (Johnny Madsen)
Esben Bach – trommer (Kenn Lending)
Birgitte Laugesen – vokal
+ Dan Hemmer – orgel (Steve Gadd)

“Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til !”
Sådan skrev en publikummer efter seneste koncert på Jazzhus Dexter i Odense.

Lidt forhistorie:
I efteråret 2013 samlede Birgitte Laugesen nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette må kaldes et “All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld på debut-tournéen i 2014. Touren viste en gruppe musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Rygtet løb stærkt og dette resulterede i mange udsolgte koncerter på den endnu større turné i 2015. Bandet er nu tilbage i 2016 super sammenspillede, stadigt søgende og om muligt, endnu bedre.

Alt dette kan til fulde høres og mærkes på CD’en “Playin’ With My Friends” fra 2015, bandet har med i tour-kufferten. Optaget Live på hjemmebane i Aarhus, der hvor alle musikerne har trådt deres blues-børnesko. Mangen til begejstring og sammenspil er usædvanligt i en tid, hvor pre-programmeret, computerbaseret musik vinder frem. Dette er den ægte vare. Spillet og sunget af topklasse musikere foran et begejstret publikum.

Her er der plads til udfoldelse! Blues og soul i absolut topklasse!

OBS: Til denne koncert afløses Palle Hjorth af Dan Hemmer! Dan er en klassemusiker der for tiden har stor succes med ingen ringere end Steve Gadd som han er på endnu en danmarksturné med.

KOMMENDE BEGIVENHEDER